Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 17 d’agost de 2008

USAP 16 - Stade Français 29

Tot i haver començat els amistosos de pretemporada amb bon peu davant dels Sale Sharks, l'USAP no ha estat capaç d'oferir una victòria al seu públic en cap dels dos partits desenvolupats a l'Aimat Giralt. El primer, derrota davant Castres; i divendres, nova derrota enfront París (i una forta tramuntanada).

Davant d'encara no cinc mil espectadors, el XV Sang i Or va tornar a ensopegar en els partits de preparació. Aquest cop, a més, Marty i Laharrague van haver de retirar-se per lesió. Tot i avançar-se en el marcador gràcies a una penalitat transformada precisament per Laharrague, París entrà ràpidament en joc, i després del quart d'hora inicial en què els nordcatalans van saber mantenir el domini (gràcies sobretot a l'assaig d'Arias al minut 12), els de la capital van imposar el seu ritme i van anar desgranant el seu joc. Mentre l'USAP només aconseguia dos assajos en tot el partit, l'Stade en feia quatre; curiosament, en l'àmbit dels cops de càstig, va ser l'USAP qui en va conseguir el doble (dos de Laharrague per un de Beauxis).

Demà dilluns, l'USAP reprendrà la seva darrera fase de la pretemporada, amb
stage a Matamala inclòs, per tal d'encarar amb el màxim de garanties el primer partit del TOP 14 que tindrà lloc el dimarts 26 d'agost, a casa, enfront el Brive.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada