Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 25 de juliol de 2008

Dilluns 28: tornada a la feina

La setmana que alguns comencen a fer les maletes vers el dolce far niente que són les vacances, els jugadors usapistes tornen a la feina. Cinc setmanes després de la derrota en semifinal davant de Clermont, la plantilla de l’equip de Perpinyà tornarà a reprendre el contacte amb l’ovalada; com sempre, a Torrelles mentre la gespa de l’Aimat Giralt es renova.

El grup desenvoluparà els entrenaments a l’estadi Seyrou i, sobretot, a la sala de musculació per tal d’aconseguir la tonificació necessària de cara a la temporada. El 18 d’agost s’iniciarà la segona fase d'aquesta pretemporada, a Matamala. Abans, però, s’hauran disputat tres amistosos de categoria (Sale Sharks, Castres i Stade Français). I el 26 d’agost, puntada d’inici del Top 14 a casa, enfront Brive.

Per anar fent temps mentre s’acosta l’inici de la temporada, podeu visitar les fotografies que el fotògraf de L’independant, Harry Jordan, ha anat fent enguany del XV Sang i Or. Les cinquanta instantànies es poden veure in situ a l’exposició organitzada a l’Hôtel de la Ville de Perpinyà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada