Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 4 de juny de 2008

El SEL Vilanova, a tot drap

El proper dissabte 7 de juny tindrà lloc a diversos espais de Vilanova i la Geltrú la Jornada de Portes Obertes de l'Esport, auspiciada des de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de la ciutat. Com l'any passat, des de l'Escola de Rugby del SEL hi participem organitzant activitats al Camp de Rugby de les Pistes d'Atletisme, entre les 10:30 i les 13:30 hores. Enguany, a més, s'ha afegit a l'experiència la gent de l'Escola de Rugby del RC Cornellà; l'activitat, adreçada a infants entre 4 i 14 anys, té com a objectiu popularitzar el rugby i la seva pràctica.


L'activitat està oberta a tothom, i aquells infants interessants només han de venir a les Pistes per passar una bona estona. Us hi esperem!

El mateix dissabte, a més, l'equip sènior del SEL es desplaçarà a Manresa per tal de disputar, a partir de les sis de la tarda, la sisena edició del Memorial Jordi Pintado. El club ha rebut la invitació del XV del Senglar per tal de participar en aquest homenatge, i no cal dir que tant la institució com els jugadors ho consideren un honor que respondran de l'única manera que sabem: entregant-ho tot sobre la gespa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada