Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 9 de juny de 2008

Dax 10 – USAP 21

Amb la feina feta abans de començar. Aquest podria ser el titular del partit que van disputar dissabte els Arlequins a Dax: la victòria de l’Stade Français sobre Biarritz donava matemàticament el passi a semifinals als Catalans. Tancat el grup de quatre aspirants al Brenus, el partit potser perdia interès per a alguns, però no pas per als jugadors. El fet que, en el darrer partit, hom pugui arribar a prendre la tercera posició al XV de París havia de servir d'atiador per a la victòria.

El de Dax va ser el tercer partit en una setmana després de la visita a Auch, i de la vinguda dels de Tolosa a l’Aimat Giralt. El tercer partit i, val a dir, la tercera victòria. Tot i que el partit s’ha caracteritzat, especialment durant els primers vint minuts, per una llarga sèrie d’errors tècnics i per una mena de desordre permanent en els reagrupaments. Arran d’aquest desordre, Morlaes (27’), Rimas Álvarez (29’) i Perry Freshwater (39’) han vist una tarja groga durant el primer temps. El resultat amb el que s’ha arribat al descans, 3-3, diu molt del joc que s’ha pogut veure durant els primers quaranta minuts.

A la represa, el ritme no ha variat pas gaire: amb una USAP una mica a veure-les venir, Aramburu (60’) i Vaki (73’) han aconseguit dos assajos que Pendanx només ha pogut contrarestar parcialment. Posteriorment, les botes de Laharrague i Porical han acabat establint el 10 a 21 definitiu en el marcador. Probablement els jugadors catalans pensaven més en la visita de l’Stade Français el proper dissabte; això explicaria el perquè d’un partit tant poc travat de la banda catalana.

D’altra banda, el partit va servir també perquè l’actual jugador de Dax, i exusapista, Thomas Lièvremont, s’acomiadés de la seva afició. Lièvremont va formar, amb Derouex i Goutta la tercera línia de l’USAP a finals dels noranta, principis dels 2000. L’actual entrenador de davanters del club català no s’ha estat de ressenyar la vàlua, personal i esportiva, del seu company.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada