Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 12 de maig de 2008

Montauban 28 - USAP 22

Ensopegada dissabte a Sapiac. Després de deu jornades imbatuda, l'USAP va cedir una derrota en terres occitanes davant d'un MTG que va jugar al 110% per consolidar la seva setena posició en la taula classificatòria, i el dret a jugar a Europa l'any vinent.

La primera part va ser dominada pels xutadors; Fortassin, de la banda local (dos drops, tres penalitats) i el binomi Montgomery-Laharrague van ser els encarregats de moure el marcador durant el primer temps: el 15 a 9 del descans donava un marge de recuperació als Catalans, que als deu minuts de la represa havien capgirat el marcador gràcies a un assaig de Tuilagi (44') i un cop de càstig del sudafricà Montgomery (50', 15-20). Però la resposta local no es va fer esperar i, després d'un intercanvi de punts al peu, Pablo Henn aconseguia un assaig que tornava a posar el de Tarn i Garona per davant en l'electrònic (67', 25-22). Quedaven minuts, encara, però l'equip local va actuar com un veritable bloc i va impedir als catalans la remuntada final; és més: a manca de dos mints per al xiulet final, Fortassin hi tornava i deixava una diferència de sis punts en el marcador ja pràcticament irrecuperable.

Amb el punt de bonus defensiu, els Sang i Or conserven la quarta plaça i sis punts d'avantatge sobre Castres, cinquè classificat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada