Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 1 de juny de 2008

Auch 13 - USAP 25

De pas de gegant podríem qualificar el fet divendres per l’USAP en la seva visita a l’Estadi d’Auch. Tot i començar amb un assaig en contra, aconseguit Frederic Couzier als dotze minuts de joc (5-0), el XV de Perpinyà va tenir la suficient capacitat com per capgirar el marcador en el següent quart d’hora: Porical primer, i Candelon després, van plantar la botxa en zona de marca local, i van aixecar un 5 a 12 en el marcador que permetia als Catalans prendre’s el partit amb la serenitat suficient com per imposar el seu ritme i estil. El drop aconseguit per Gavin Hume sobre el xiulet que marcava el final del primer temps, servia l’USAP per anar-se’n al vestidor amb deu punts de marge (5-15).

Tot i una penalitat transformada per Couzier als dos minuts de la represa, el XV Sang i Or va saltar a la gespa amb la intenció de prendre el control del matx i enllestir-lo el més aviat possible. Així, Jean Philippe Grandclaude aconseguia un nou assaig que, amb la transformació de Porical, pujava el 22 en el caseller dels Catalans (44’); però la voluntat de superioritat dels de Perpinyà no es va acabar de traduir del tot sobre el camp, i els errors permetien els locals mantenir-se dins del partit. Els pupils de Pierre Henry Broncan van intentar mantenir viva l’ovalada el que mancava d’enfrontament; així, Sebastien Bortolucci aconseguia un assaig de la banda local (13-25, 60’). La lògica d’acció-reacció es va mantenir quan, sis minuts després, Jerome Porical transformava una penalitat i col•locava el definitiu 13 a 25 en el marcador. L’USAP, però, va acabar el partit contemporitzant davant la impossibilitat del punt de bonus ofensiu, moment que van aprofitar els d’Auch per mirar d’aconseguir algun punt més, que se’ls va resistir.

La victòria serveix per mantenir una quarta posició que dimarts, amb la visita de Tolosa a l’Aimat Giralt, caldria consolidar quasi definitivament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada