Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 19 de maig de 2008

Clermont 29 - USAP 15

Deien els entesos que el de dissabte va ser una mena d’aperitiu de les semifinals. No en va l’USAP, quarta classificada, s’enfrontava al líder del Top 14, Clermont. Però atenent al resultat final, confiem en què per als catalans no fos sinó una simple prova ...

En tot moment, Clermont va portar la iniciativa en el marcador i sobre la gespa. Les penalitats de James Brock eren contestades per Percy Montgomery, però això no impedia que els locals se n’anessin al vestidor amb un diferencial de tres punts en el marcador (12-9). La petita diferència, però, va veure’s ampliada arran de la doble amonestació a Chobet i Zirakashvili; van ser els catalans els qui patiren més l’exclusió temporal per deu minuts dels seu jugadors. I així els locals aprofitaren per transformar un nou cop de càstig, i crear un esvoranc en l’electrònic gràcies a l’assaig de Canale. A partir d’aquest moment, l’USAP va mirar de retallar la diferència; i ho aconseguí en gran part, gràcies a dues noves penalitats, transformades per Rosalen. Però amb 22 a 15 en el marcador, la targeta groga a Bozzi es va revelar cabdal (com ho havia sigut la de Chobet). Amb catorze jugadors en els darrers set minuts, els Sang i Or van veure com Clermont aconseguia un assaig el minut 77. La derrota, i la pèrdua del bonus defensiu, eren un fet.

Per sort, la derrota de Biarritz i Castres permet els Catalans mantenir la posició a la classificació i, de retruc, la seva candidatura a les semifinals. No es pot viure, però, dels errors dels altres, i aquest proper cap de setmana enfront el Tolosa caldrà sortir a totes per evitar que cap punt voli de l’Aimat Giralt. Després d’una ratxa de deu partits invicte no seria qüestió ara, en la recta final del campionat, de caure en una espiral negativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada