Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 14 de maig de 2008

Cap a Nova Zelanda

El seleccionador Martin Johnson ha comunicat la llista de trenta-dos jugadors que participaran de la gira que el XV de la Rosa farà, el proper mes de juny, per les antípodes. Abans, però, el primer de juny, disputaran un partit enfront dels mítics Barbarians a Twickenham (01.06).

Les sorpreses de la convocatòria són diverses, i en part la responsabilitat recau en la quantitat de baixes per lesió: Jony Wilkinson, Mark Regan, Phil Vickery, els dubtes de Sackey i Tindall ... Hi ha sis noves incorporacions: Topsy Ojo, David Paice i Nick Kennedy (procedents dels Exiles); Danny Care (Harlequins), Jason Hobson (Bristol) i Dylan Hartley (Northampton). La notícia, però, possiblement sigui la capitania del segona línia de Bath, Steve Borthwick. Borthwick, que ja va actuar com a capità en el partit contra Itàlia del darrer Sis Nacions, serà l’encarregat de comandar el XV de la Rosa en els partits que els han d’enfrontar als All Blacks, tant a Christchurch com a Auckland (14 i 21 de juny). Encara hi ha possibilitats, però, que
Vickery es recuperi de la seva lesió i pugui participar de la gira, cal suposar que com a capità. De moment, però, els trenta-dos seleccionats són els que segueixen ...

Davanters: Mike Brown (Harlequins), Paul Sackey (Wasps), David Strettle (Harlequins), Topsy Ojo (London Irish), Mathew Tait (Newcastle), Mike Tindall (Gloucester), Jamie Noon (Newcastle), Toby Flood (Newcastle), Olly Barkley (Bath), Danny Cipriani (Wasps), Charlie Hodgson (Sale Sharks), Richard Wigglesworth (Sale Sharks), Peter Richards (London Irish), Danny Care (Harlequins).

Línia: Andrew Sheridan (Sale Sharks), Tim Payne (Wasps), Matt Stevens (Bath), Jason Hobson (Bristol), Lee Mears (Bath), Dylan Hartley (Northampton), David Paice (London Irish), Steve Borthwick (Bath) (c), Ben Kay (Leicester), Nick Kennedy (London Irish), Tom Palmer (Wasps), Tom Croft (Leicester), James Haskell (Wasps), Joe Worsley (Wasps), Michael Lipman (Bath), Tom Rees (Wasps), Nick Easter (Harlequins), Luke Narraway (Gloucester).

Podeu veure el calendari dels test-matx del juny a l’Hemisferi Sud, clicant sobre
aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada