Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 14 d’abril de 2008

USAP 20 – Castres 18

El XV Sang i Or manté, i consolida, la quarta posició en la classificació del TOP14 després de la victòria, gairebé per la mínima, de dissabte. Tot i haver aconseguit el bonus defensiu, Castres cau a la sisena plaça i és ara l’alè de Biarritz el que l’USAP nota al clatell.

L’USAP obria el marcador gràcies a la conversió d’un cop de càstig per part de Julien Laharrague, als vuit minuts de partit; però la resposta visitant no es va fer esperar, i tres minuts després, el talonador de Castres, Romain Terrain, plantava l’ovalada en zona de marca catalana. Hauria de ser un assaig de Chris Cusiter el que tornaria a posar els catalans per davant en el marcador; però dues penalitats transformades per Romain Teulet (31’, 36’), deixaven un 10 a 13 en el marcador que calia capgirar.

I a la represa, el vent s’alià amb els locals: els primers vint minuts foren, segons totes les fonts, d’una intensitat brutal. En ells caigué una penalitat de Laharrague, que igualava el marcador només saltar a la gespa (43’), i un assaig de penalitat aconseguit per la força de la davantera catalana en melée. Els visitants, però, no es rendiren, i miraren de sobreposar-se a la tramuntanada catalana; i van estar a punt d’aconseguir-ho: en el darrer sospir, Marticorena aconseguia el segon assaig dels visitants. Però Largardère, acabat d’entrar feia pocs minuts al camp en substitució de Teulet, no va poder fer passar la pilota entre els pals. L’USAP salvava la victòria en el darrer segon, i confirmava així una quarta posició que comença a ser alguna cosa més que una simple casualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada