Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 18 d’abril de 2008

Els 27 de Baiona

Jacques Brunel va donar a conèixer la llista de jugadors convocats per a l’enfrontament de dissabte a la tarda amb Baiona. De la llista, cauen per lesions de diversa índole Jerome Porical, Rimas Álvarez-Kairelis, Nicolas Laharrague, Jean-Pierre Perez, Steve Meyer, Gregory Le Corvec, Olivier Olibeau, Naulu i Philip Burger; per contra, els internacionals David Marty i Percy Montgomery, i Cedric Rosalen, tornen a la convocatòria. Tenint en compte, a més, la situació física de Chris Cusiter (amb problemes a la cuixa), s’han convocat tres mig de melée per tal d’evitar sorpreses de darrera hora. Davant l’anunci dels bascos d’una més que possible rotació de jugadors, l’entrenador Sang i Or no ha mostrat cap mena de preocupació: Ens preparem per un gran partit i ens ocupem de nosaltres, dels nostres objectius i del nostre potencial, i l’adversari ens interessa relativament. Sabem que la lluita serà acarnissada, com cada partit, i per tant ens hem d’entregar al màxim més enllà de les estratègies del rival.

En un altre sentit, Candelon va declarar ahir a la premsa nordcatalana que el seu fitxatge per Montauban tindrà lloc només si sóc alliberat per l’USAP; cosa que, pel que sembla, no es produirà perquè el Club té interès en mantenir lligat el jugador a la disciplina Sang i Or.

El grup per Baiona al complet: Mas, Pulu, Bozzi, Chobet, Freshwater, Guirado, Tincu, Ladhuie, Britz, Porcu, Hines, Chouly, Tuilagi, Tonita, Vaki, Vivalda, Cusiter, Durand Mélé, Rosalen, Hume, Grandclaude, Marty, Manas, Planté, Candelon, Montgomery.l

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada