Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dissabte, 12 d’abril de 2008

Els 23 de Castres

Després de l’eliminació de la màxima competició europea, l’USAP haurà de concentrar les seves forces en el TOP 14 per tal de finalitzar la fase regular entre els quatre primers i, per tant, poder disputar les semifinals i optar a participar de nou a la HCup. Brunel, que en declaracions al web del club atribuïa la derrota a la manca de concentració especialment en la fase estàtica i de conquesta de l’oval, ha fet ja pública la llista dels vint-i-tres convocats.

Els seus noms són Pulu, Chobet, Mas, Freshwater, Bozzi, Guirado, Tincu, Porcu, Hines, Alvarez-Kairélis, Britz, Chouly, Tonita, Tuilagi, Durand, Cusiter, Laharrague, Hume, Grandclaude, Manas, Candelon, Planté i Porical. La convocatòria de cinc pilars és fruit de la incertesa de la situació de Sebastien Chobet, que pateix de lleugers dolors a l’espatlla (a l’igual que Porcu). Destaquen les baixes de David Marty, Viliami Vaki, Cedric Rosalen, Percy Montgomery, Mickael Ladhuie i Federico Martin-Aramburu.

Després de la victòria a domicili de la primera volta,
Castres visita Perpinyà amb la intenció de treure’s aquesta petita espina. Però l’staff i els jugadors del club coneixen la importància -i la dificultat- d’aquest matx per a les aspiracions catalanes en la competició francesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada