Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 2 d’abril de 2008

Calendari favorable?

A onze jornades del final del TOP 14, set clubs tenen encara opcions de disputar les desitjades semifinals, a banda dels intractables Tolosa i Clermont. El calendari, però, sembla afavorir els catalans. Rellançat l’equip després de tres victòries consecutives, l’USAP pot considerar el calendari com un important aliat, tot i que dins d’aquest grup de capdavanters és l’únic club que disputa lliga francesa, i europea.

París té un marge de quatre punts, i un calendari sense gaire complicacions: la recepció de Castres i Biarritz poden suposar un escull en la seva progressió, però el partit decisiu serà el de la darrera jornada. I l’escenari, l’Aimat Giralt: d’aquell USAP-SF poden arribar a saltar guspires!

Biarritz, per la seva banda, té sis partits a casa dels onze restants; però a casa, precisament, enguany no és que li acabin de sortir del tot bé les coses. La temporada se la jugaran els bascos entre el 25 d’abril i el 10 de maig; el menú, desplaçament a Montauban i Perpinyà, i recepció de Clermont.

L’USAP també té sis desplaçament si cinc visites, però a priori el calendari català és més assequible. Auch, Dax, Montauban i Brive no semblen pas imbatibles, posem per cas; les visites, però, ja són tota una altra història: Biarritz, Tololsa i París passaran per l’Aimat Giralt, i seran tres cites de capital importància per –com a mínim- tres dels quatre equips implicats. El calendari dels catalans, que va ser un handicap a principi de temporada, ara es pot convertir en un aliat, tot i ser l’únic equip encara viu en la màxima competició europea. Però la victòria a Bourgouin confirma una dinàmica positiva per l’equip del Rosselló.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada