Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 28 d’abril de 2008

CA Brive 7 - USAP 16

Aprofitar l'oportunitat: això és el que ha fet aquest cap de setmana el XV nordcatalà, ja que la seva treballada victòria enfront Brive ha coincidit amb la derrota de Biarritz en la seva visita a Montauban (13-19). D'aquesta manera, els de Perpinyà mantenen la quarta posició en la classificació, augmentant la diferència respecte els bascos fins als quatre punts.

Val a dir, però, que si bé la ratxa de victòries consecutives comença a ser impressionant, no ho va ser tant el partit d'ahir. Els homes de Jacques Brunel, que portaven una mitjana gairebé de trenta punts en els darrers partits, no van acabar de rutllar del tot el passat dissabte, tot i que als tres minuts Nathan Hines ja havia aconseguit el primer assaig de l'encontre i el 0 a 7 ja s'apuntava en el marcador. Però la resposta local, gairebé idèntica en factura, no es va fer esperar excessivament: deu minuts després de Hines, l'altre 4 del partit, Fabien Domingo, inscrivia un assaig de la banda de Brive i pujava la igualada a l'electrònic. Tot recomençava ... i les defenses s'ensenyorien del partit.

A la represa, l'equip entrenat pel mític Olivier Magne va intentar trencar la dinàmica del XV Sang i Or, però no en van ser capaços. L'USAP, a més, recuperava la precisió al peu: primer Montgomery amb un cop de càstig, i després Gavin Hume amb un drop (55', 66'), imposaven en el marcador un avantatge de difícil recuperació per als locals. Quan a manca de tres minuts Montgomery feia passar l'oval de nou entre els tres pals, les esperances locals de mantenir el bonus defensiu desapareixien.

L'USAP aconseguia endur-se els punts de tornada cap a Perpinyà; i, sobretot, pot pensar amb una mica més de tranquil·litat en el partit del proper dissabte, 3 de maig, amb Biarritz. Un partit que valdrà quasi bé una semifinal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada