Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 22 d’abril de 2008

Altes i baixes ...

Cada cop es comencen a tenir més notícies sobre les possibles altes i baixes a la plantilla nordcatalana. Algunes de previstes, per finalització de contracte, i d’altres que encara estan a l’espera de concretar-se. Per això, us oferim un primer esborrany partint de la base que és una aproximació:
- Baixes: Julien Candelon (Montauban?), Aramburu (finalitza contracte), Montgomery (finalitza contracte), Rosalen (alliberat pel club), Tincu (finalitza contracte), Guirado (Racing Metro).
- Altes: Farid Sid (CA Brive), Bourret (Castres Olympique), Goze (Aurilliac), Puedraogo (Montpeller), Grelon (Albi), Mermoz (Tolosa).

De totes elles, la més estranya és la baixa del joveníssim Guillem Guirado. Sobretot si tenim en compte que aquesta temporada ha debutat amb la selecció absoluta francesa, i que a Màrius Tincu formaria part de les baixes. Tampoc s’acaba d’entendre el retorn de Bourret, després del batibull que va envoltar la seva baixa fa dues temporades. La notícia bomba, com sempre en el mercat de fitxatges, ve de Toulon:
s’estaria preparant el fitxatge de Dan Carter!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada