Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 24 de març de 2008

USAP 45 - Albi 7

Piconadora catalana. Això és el que devien sentir els quinze jugadors d'Albi quan, al final dels vuitanta minuts, l'àrbitre assenyalà el camí del vestuari. Amb un 45 a 7, cinc assajos al sac i dues victòries bonificades consecutives, l'USAP treu pit de nou davant de l'afició, i escala en la classificació fins a una cinquena posició que permet somniar en les demies.

En cap moment els visitants van ser capaços d'atemorir el XV ni l'afició locals. La força de la davantera i una confiança retrobada en el joc van permetre en tot moment els Catalans comandar el marcador i imposar el seu propi ritme sobre la gespa. Abans del quart d'hora, una penalitat transformada per Montgomery i un assaig de penalització ja feien brillar un 10 a 0 en el marcador del que no s'arribarien a refer mai els visitants. Els prop de dotze mil assistents al matx de dissabte es fregaven les mans: estaven davant d'un partit d'aquells sense problemes, sense dubtes? Doncs sí: el peu del fullback sudafricà, campió del món amb els springboks, s'encarregaria de deixar un 19 a 0 en el marcador amb el qual ambdós equips se n'anaven cap els vestidors.

Albi, desarmat després de la retirada per lesió del seu internacional Arnaud Mela (15'), va aguantar com va poder el xàfec català. Als set minuts de la represa, RAK aconseguia el primer assaig de la segona part; en restaven encara tres més, un de Laharrague i dos de Marty. Tot i un assaig aconseguit per Yohann Mise (59'), els d'Albi no van ser capaços de donar continuïtat al seu joc, i van patir de valent davant d'uns catalans que semblen haver perdut la por escènica. Haurem retrobat la confiança, la mentalitat d'equip? El proper partit enfront Bourgouin ens donarà la resposta.

Per si la victòria per ella mateixa no fos prou bona notícia, Vaki, Alvarez-Kairelis i Bozzi han allargat el contracte que els vincula a l'USAP. Sembla que, mica en mica, l'inici titubejant dels Sang i Or comença s'està redreçant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada