Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 3 de març de 2008

USAP 10 – Dax 10

Aturada en sec. Així va definir el president la situació derivada del trist empat de dissabte enfront Dax, un equip que lluita (i somia) per la permanència. Amb el resultat, els Arlequins baixen fins a la novena posició, tot i que tècnicament està empatat a punts amb el vuitè i novè classificats.

Els Arlequins, enguany, s’estan descobrint com un equip més irregular del que seria desitjable; després d’una de calenta, n’acaba venint una de freda. Tot i el paper més que digne desenvolupat a Europa, al Top 14 no es troba la línia de treball ni tampoc el model de joc a aplicar (i si s’ha trobat, no s’aplica). Després de la victòria de la setmana passada, el partit enfront Dax a l’Aimat Giralt havia de servir per reconciliar-se amb l’afició i la classificació. Però, sobre la gespa, la cosa es va complicar. Tot i començar obrint el marcador amb una penalitat transformada per Rosalen (25’), seguida d’un assaig de Tuilagi a manca de dos minuts per al final del primer temps, i anar-se’n –per tant- al vestidor amb un avantatge de 10 a 0 en el marcador, els visitants en van tenir prou amb els primers quatre minuts de la represa per igualar l’electrònic. 10 a 10 des del minut 44, i aquí pau i després glòria.

Brunel, com en el partit enfront Auch, es feia creus de les oportunitats desaprofitades a la primera part. El mateix comentava Christophe Manas: .Ens hem passat mig partit amb possibilitats de marcar, però no ho hem aconseguit, i a sobre després hem començat a fallar en defensa. Perdíem passades, rucks i tot allò que serveix per donar confiança a un equip. El resultat final: sobre la corda fluixa en un partit a casa que millor que oblidem. La situació és delicada; el president, Paul Gonze, ha convocat tècnics i jugadors per una trobada avui dilluns mateix al matí. Trobada que té tints de reunió de crisi; l’USAP ja no fa por a l’Aimat Giralt, i la novena posició encén tots els llums d’alarma.

De ben segur aquest vespre, en Pere Manzanares parlarà de tot aquest batibull que esperem que no degeneri en atzucac, en el seu programa de Ràdio Arrels Els Pals Semalers. La tasca d’En Pere la podeu seguir a través d’aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada