Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 10 de març de 2008

Stade Français 12 – USAP 23

Sorpresa a París. I amb majúscules: els nostres arlequins, contra tot pronòstic després del partit de la setmana passada, van ser capaços dissabte a la nit de trencar la imbatibilitat dels parisencs en camp propi; des del mes de setembre de 2004 l’Stade comptava els partits a casa per victòries, exactament 45. Però dissabte es va acabar la ratxa ...

Solidaris i coherents, els homes de Brunel semblen haver trobat l’esperit; potser el partit d’aquest dissabte marca el camí a seguir per sortir de l’atzucac en què semblava immers el XV català. La victòria, a més, permet escalar fins a la vuitena posició i deixar de mirar avall, per veure com el quart classificat Biarritz- només resta a sis punts. Assequible si pensem en el partit de dissabte, i en el fet que els dos propers encontres es disputaran en terres catalanes.

París sempre podrà atribuir a les absències dels internacionals la derrota, però la veritat és que els catalans van ser capaços d’anar aguantant durant la primera part (intercanvi de puntades entre Hernandez i Montgomery, 12 a 9), i revolucionar l’encontre en els primers vint minuts de la represa amb dos assajos de la mà de Tuilagi i Planté. No és estrany que el 12 a 23 final permeti somiar als aficionats catalans: haurem trobat, definitivament, el Nord? La resposta la tindrem, el proper dissabte, enfront Montpeller.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada