Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 28 de març de 2008

Implementació del web ...

Fa com a vergonya, però avui parlarem de nosaltres. O millor, del nostre web. En la nostra línia de mirar d’oferir el màxim al nostre públic (és a dir tu, que llegeixes això de casa –o la feina!- estant), avui obrim un nou servei. A banda de la programació de TV, que mirem d’actualitzar el màxim possible dins de les nostres possibilitats per tal que pugueu seguir partits i programes relacionats amb l’ovalada, avui inaugurem un nou servei. Si fins ara podíeu descarregar-vos els Power Point que confegíem amb les fotografies de l’Ivan Font, ara podreu veure-les totes gràcies a les meravelles de la tecnologia moderna i l’era digital.

Al menú lateral dret de la pantalla, hi trobareu un petit apartat titulat La càmara lleganyista, que enllaça amb un Àlbum Web on anirem penjant les fotografies que l’Ivan, i la resta d’amics, associats o satèl•lits lleganyistes vagin fent amb el rugby com a leitmotiv. Actualment es van alternant les imatges captades en el darrer (i minimalista) desplaçament per veure el partit enfront Montpeller; però podreu consultar d’altres partits entrant en la corresponent
Galeria Pública. Si vosaltres disposeu d’instantànies, passeu-nos-les i sumeu-vos a aquest projecte interactiu (o interpassiu!).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada