Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 6 de març de 2008

El TERMCAT publica un diccionari de rugbi en línia

El TERMCAT posa a disposició dels usuaris a través del seu web el Diccionari de rugbi, que recull exactament 216 termes amb la definició corresponent i els equivalents en castellà, francès i anglès. Els termes provenen del Diccionari general de l'esport, que el TERMCAT té previst publicar aquest any.

Es tracta de denominacions com ara parada al vol (en anglès, mark), mol (en anglès, maul), rasclada (en anglès, rucking), xut de sobrebot o arrencada de toc, que tenen el seu origen en el Diccionari de rugbi publicat el 1995 pel TERMCAT, dintre la col•lecció de diccionaris dels Jocs Olímpics, ara revisats, actualitzats i ampliats per especialistes de la Federació Catalana de Rugbi i de la Catalunya del Nord.

Aquest diccionari forma part de la col•lecció "Diccionaris en Línia", que aplega reculls de terminologia específica sobre temes relacionats amb l'actualitat social. Destaquen títols com ara el Diccionari de futbol, el Diccionari de procediments culinaris o el Diccionari de seguretat viària. La interfície utilitzada, igual com en la resta de títols d'aquesta col•lecció, permet consultar les denominacions en l'índex alfabètic de cada llengua o bé fer una cerca en el quadre de diàleg, tant d'una denominació com d'un mot de la definició.

Podeu consultar l’obra a través d’
aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada