Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 25 de febrer de 2008

USAP 28 – Auch 23: amb penes i treballs ...

Amb un 12 a 17 al descans , l’USAP ha estat capaç d’imposar-se finalment al cuer del Top 14 gràcies a tres assajos de Porcu, Tincu i Hume.

Com la setmana anterior a París, Aux va ser capaç de despertar les ires de l’afició local: va avançar-se en el marcador gràcies a un cop de càstig de Couzier i, tres minuts després de l’assaig del retrobat Porcu (17’), Thierry Brana aconseguia fer passar de nou els visitants per davant en l’electrònic. Tincu hi va tornar (34’, 12-10), però Fabien Barcella va clavar de nou l’ovalada en zona catalana abans del xiulet final després d’una intercepció d’Albert. El 12 a 17 aixecava ampolles en el públic local, conscient de la temporada que està protagonitzant el XV local.

Després de la pausa i d’una recomposició general de l’equip per part de Brunel, els Sang i Or van saltar a la gespa amb la idea de conservar l’oval i no cometre errors com el fet per Durand en el darrer sospir del primer temps. Als vuit minuts de la represa, una combinació entre Tincu i Rosalen l’aprofita Gavin Hume per inscriure el tercer assaig nordcatalà i alliberar l’Estadi de la pressió d’un marcador contrari (19-17). Les preses del primer temps es converteixen en control, i l’USAP va imposant el ritme que afavoreix els seus interessos: Proical aprofita la indisciplina dels d’Auch per clavar tres cops de càstigs, i només en els darrers compassos els visitants escurcen les diferències (enduent-se un punt de bonus defensiu).

Amb aquesta victòria l’USAP es manté en la posició mitjana de la taula, amb 24 punts. El proper partit, dissabte vinent a l’Aimat Giralt, serà enfront Dax.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada