Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dissabte, 2 de febrer de 2008

USAP 23 - Montauban 3

Si la temporada passada Montauban va poder esgarrapar una victòria a l’Aimat Giralt davant de la incredulitat dels assistents, el partit d’ahir (avançat a la jornada del Top 14) va desenvolupar-se de manera completament diferent. La necessitat de victòria per part dels Catalans es va concretar, i a més, amb claredat: 23 a 3. Un respir per als interessos dels Sang i Or, allunyats del grup capdavanter de la Lliga, i amb dos propers compromisos (Clermont a casa, visita a Tolosa), realment complicats. I la victòria té més mèrit encara si pensem que quinze dels jugadors dels arlequins (quinze: tot un equip!), estan de baixa en aquests moments.

Tot i algunes imprecisions inicials, l’USAP va ser capaç de mantenir el domini sobre el terreny davant d’un Montauban decepcionant, aculat gran part del partit dins de la seva meitat del camp però capaç, tot amb tot, de mantenir un 3-3 en el marcador fins a mitjan primer temps. L’assaig del pilar Kisi Pulu va fer que els locals passessin per davant en el marcador amb claredat, i a partir d’ací poca història més va tenir la resistència visitant. Tot i la migradesa de la diferència, i d’un joc no precisament rellevant, els locals van anar augmentant la diferència gràcies a les precises puntades de Percy Montgomery (cinc encerts sobre sis intents). L’assaig de penalitat aconseguit en el minut 71 només venia a confirmar el que ja se sabia: que els punts es quedaven a casa, i que aquesta victòria permet respirar amb tranquil•litat ... una setmana.

No tot va ser positiu, però. La sortida del camp de Bozzi i Laharrague per lesió són preocupants. Només ens faltarien dos lesionats més, ara!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada