Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 18 de febrer de 2008

Stade Toulousain 41 – USAP 15

Embarrancada en terres occitanes. Així podríem definir el partit que dissabte disputà l’USAP a l’estadi Ernest Wallon. El matx enfront l’equip que liderava, i lidera, el Top 14 es presentava amb pronòstics oberts. El potencial d’ambdós equips és ben diferent, i el desenvolupament de la temporada també. Tot i que Tolosa partia a priori com a favorit, l’historial dels darrers partits en terres occitanes demostrava la capacitat catalana de sobreposar-se als elements i, tot i perdre, fer-ho per una diferència mínima. Molts eren els aficionats que recordaven la semifinal de Montpellier de fa uns anys ...

I l’USAP va plantar cara, sí, durant la primera hora de joc. Tot i marxar al vestidor amb un 23 a 5 (i encara sort: Bozzi va aconseguir l’assaig català al minut 39!), la represa va suposar la renovació de la davantera (entraren Tincu, Chobet i Mas), i una empremta més combativa en el combinat de Perpinyà. Arran d’això, al quart d’hora del segon temps els catalans havien reduït diferències en l’electrònic fins el 23 a 15, gràcies a un assaig de Mas i un cop de càstig de Porical. Però, un cop iniciada la remuntada, els locals van demostrar perquè lideren la lliga francesa: aturaren la progressió catalana i encadenaren un drop, dos assajos i un cop de càstig en el darrer minut. El marcador reflectia un 41 a 15 dur. Molt dur. Sobretot si tenim en compte la manera en què els Tolosans aconseguiren l’assaig que aturà la reacció catalana, en una contra en què l’equip es va mostrar lent, excessivament lent..Tot i que no es pot estar satisfet del resultat, sí que val la pena remarcar que el diferencial de joc sobre la gespa no va ser tant gran com al final acabà mostrant el marcador.

L’equip nordcatalà baixa, amb la derrota, fins a la desena posició de la classificació. De tota manera, només el separen quatre punts del cinquè classificat (Baiona, amb 24 punts).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada