Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 27 de febrer de 2008

Jacques Brunel: El temps jugarà a favor nostre

Entrenador en cap de l’USAP, Jacques Brunel no es mostra inquiet tot i els resultats de l’equip a la lliga francesa. La paciència és, possiblement, una de les seves virtuts principals.


Així en fred, quines són les sensacions després de la poc convincent victòria enfront Auch? L’escenari no ens va ser del tot favorable. No vam ser capaços de concretar al principi situacions clares, i vam acabar anant al descans amb desavantatge. Sortosament vam ser capaços d’invertir el marcador, i mantenint un cert tipus de joc, sense variar ni dubtar. Al final, aquesta filosofia de joc ens ha estat favorable.

Com s’enfoca el segon partit consecutiu a casa, en aquest cas enfront Dax? La nostra idea és endur-nos la victòria. I sense capficar-nos en el bonus! A excepció de Tolosa, aquesta temporada pocs equips són capaços d’aconseguir el punt de més ofensiu. Bona mostra n’és el partit d’aquest cap de setmana entre Bougouin i Biarritz, en què els primers dominaren clarament els segons i no van ser capaços d’endur-se la bonificació.

Mica en mica, l’USAP va abandonant les darreres posicions de la classificació i remunta. Després del darrer diumenge, tenim una sèrie de partits que ens poden ajudar a mantneir l’equilibri. Cinc partits a casa sobre set ens han de permetre la remuntada. Aquest és el nostre objectiu. Després dels nombrosos desplaçaments de principi de temporada, les indecisions en el joc o el nombre elevadíssim de lesionats no ens van facilitar la feina. És la veritat. El temps juga al nostre favor; és evident que preferiria estar al lloc de Tolosa, però serà el final de temporada el que servirà de barem.

Unes paraules sobre el retorn de Porcu. No he tingut mai cap mena de dubte de la seva capacitat per adaptar-se, i a més és un jugador que tothom al club adora. L’únic dubte que hi podria haver, relatiu a la seva forma física, ha quedat esvaït per les seves aptituds, la seva força moral i la seva resistència. Christophe és una solució ideal.

Per acabar, que pensa un antic entrenador del Gall davant els problemes de la melée francesa enfront Anglaterra? No és pas cap mena de sorpresa que Anglaterra ens posi problemes a la davantera. Tenen un pilar, Sheridan, que tot i el seu físic, sempre juga al límit del reglament; i els àrbitres ho saben, però no actuen. No podem parlar pas de sorpresa, a més, quan molts dels vuit de davant del Gall són nous i necessiten encara acoblar-se.

Font: Rugbyhebdo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada