Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 12 de febrer de 2008

Gal·les i França, invictes

Poques sorpreses en els resultats ens va oferir la jornada del Sis Nacions d’aquest cap de setmana. Gal•les, a un pas de convertir-se en l’equip revelació del Torneig d’enguany, va imposar-se amb autoritat a Escòcia per 30 a 16; tot i avançar-se en el marcador els del Card amb una penalitat transformada per Patterson als nou minuts de joc, els Dracs Vermells van aconseguir un assaig de la mà de Shane Williams quatre minuts després, i a partir d’aquí van comandar l’electrònic i el joc sobre la gespa.

Capítol a part mereix el segon matx de la jornada, en què França i Irlanda van protagonitzar un enfrontament al qual comencen a tenir-nos acostumats. Després d’un domini gairebé espaordidor del combinat entrenat per Lievremont (el marcador assenyalava un 26 a 6 en el minut 49), els del Trèvol van protagonitzar una de les remuntades a les quals ens tenen acostumats enfront el XV del Gall. Fins i tot van estar a un pas d’aconseguir un assaig en el darrer sospir del partit¸ i capgirar així (o com a mínim igualar) el marcador. Per Irlanda, França és un pinyol que l’ennuega en les darreres edicions del Torneig; per França, segurament, és l’equip que mostra al món les seves debilitats, però no durant suficient temps com per derrotar-lo.

Anglaterra, per la seva banda, va aconseguir endur-se la victòria de Roma sense pena ni glòria. Amb un marcador ajustat, un joc poc atractiu (per no dir gens), i fent el mínim (un assaig de Sackey i un de Flood, a banda de les ja clàssiques puntades de Wilkinson), el XV de la Rosa va imposar-se a una Itàlia combativa fins al darrer segon (bona mostra n’és l’assaig aconseguit, al minut 76, per piconi).

França i Gal•les lideren la classificació després d’aquesta segona jornada, amb dues victòries; els segueixen Irlanda i Anglaterra, amb una victòria i una derrota cadascú; per la seva banda, Escòcia i Itàlia tanquen la taula amb dues derrotes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada