Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 6 de gener de 2008

USAP 23 - Brive 19

Pels pèls: aquestes podrien ser les dues paraules que resumirien el vist ahir a l’Aimat Giralt. Perquè després d’anar-se’n al vestidor amb un 23 a 3 en el marcador, aconseguir la victòria per només quatre punts de diferència no acaba de convèncer. Val a dir, però, que tenint en compte l’inici de temporada dels nostres Arlequins, els punts són benvinguts.

Dominadors a la primera part gràcies al peu de Cédric Rosalen (2’, 19’, 22’) i a dos assajos de David Marty aconseguits en un moment de superioritat (34’, 39’), el XV de Perpinyà va acabar el partit demanant l’hora. L’entusiasme dels primers quaranta minuts, combinat amb una eficàcia defensiva serena, van ser de llibre: els visitants només podien contestar amb una puntada de Petitjean a manca de tres minuts per al descans. Però a la represa aparegué l’USAP que el públic esperava desapareguda: de nou el peu de Petitjean s’encarregà d’anar retallant les diferències (44’, 49’), i els assajos de Bordoy i Manta, en els deu minuts finals, van estar a punt de costar als catalans alguna cosa més que un ensurt. Per sort per als interessos dels Sang i Or, el peu de Petitjean no va encertar cap de les dues transformacions i, d’aquesta manera, tot i el joc exhibit en els segons quaranta minuts, l’USAP va poder endur-se una victòria amb un regust agre.

Aquesta victòria deixa l’USAP en la novena posició de la classificació del Top14, a cinc punts del quartet davanter; no tot està perdut, doncs. De moment, la lliga s’atura fins el darrer cap de setmana de gener, quan els Catalans visitaran el camp de Biarritz. Enmig, dos partits cabdals de Heineken Cup. Creuem els dits per una semifinal a Barcelona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada