Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 20 de gener de 2008

Newport 0 - USAP 25

Tot i que encara resten partits d’aquesta darrera jornada per disputar, podem afirmar sense gaire marge d’error que els nostres Arlequins s’han classificat per a Quarts de Final de la Heineken Cup. I que ho han fet, a més, per la porta grossa: segon classificat amb vint-i-dos punts, i victòria a Gal•les deixant el marcador dels locals a zero. Grandclaude deia, al final del matx, que el triomf d’ahir al Rodney Parade és molt important per la construcció del grup. Estem molt contents del resultat i de la classificació.

La fase de conquesta i, molt especialment, la touche, han marcat la diferència d’un partit on el XV nordcatalà ha sabut imposar el seu ritme. Amb una penalitat transformada per Montgomery abans del quart d’hora de joc, i un assaig de Grandclaude als vint-i-nou minuts n’hi ha hagut prou per desmuntar els Dragons de dalt a baix. L’equip gal•lès s’ha vist superat en tot moment per uns Sang i Or contundents i efectius que, tot amb tot, han mantingut un tònica de joc a l’expectativa fins els darrers deu minuts, quan Marty i Planté han aconseguit plantar de nou l’ovalada en zona de marca local.

L’USAP torna, doncs, a la segona fase de la Heineken Cup per la porta gran. Quin serà el seu rival? Aviat ho sabrem. De moment, els classificats són –a banda dels catalans i els Exiles- Saracens, Munster i Tolosa. Creuem els dits i confiem en poder reeditar the ferdi road ... to Cardiff!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada