Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 30 de juliol de 2007

Els Dragons, a la final de la Copa!

Tot i que que aquest web parlem sempre del XV, en aquesta combinació numèrica no s’esgoten les possibilitats del Rugby. I aquest cap de setmana, l’equip dels Dragons Catalans ha saltat a les primeres planes dels diaris per recordar-nos-ho.

Tot i una temporada discreta en la Rugby League, aquest diumenge van vèncer en la semifinal de la Carnegie Challenge Cup disputada a Anglaterra enfront de Wigan (37-24). Què vol dir, això? Doncs que per primera vegada en cent deu anys d’història, la Copa anglesa tindrà un finalista català. Més de cinc-cents nordcatalans es van desplaçar a Warrington per viure en directe l’efemèride, i l’arribada dels finalistes a l’aeroport de Perpinyà a dos quarts de dotze de la nit va ser simplement apoteòsica.

Després de dos anys a la màxima competició del rugby a XIII anglesa, els Dragons trenquen tots els pronòstics i aconsegueixen amb nota entrar en l’élite d’aquesta versió de l’ovalada, amb una final al mític estadi de Wembley enfront el St. Helen’s. La data, el 25 d’agost. A la Catalunya Nord ja en preparen una de grossa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada