Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 8 de gener de 2008

El retorn dels Rugbymen ...

Quan l’encertem, l’encertem. I quan anem tard, anem tard. És per això que avui us informem de l’aparició del cinquè volum de Les Rugbymen ... amb més de quatre mesos de retard! No era la nostra intenció: bé sap el món sencer que som uns fans d’aquest còmic dissenyat per Béka (binomi Bertrand Escaich-Caroline Roque) i Poupard. El nou volum respon al títol On va gagner avec le lard et la manière, i ofereix com sempre una tirallonga d’històries dels estimats amics del Paillar Athlétic Club: Loupiote, La Couâne, L’Anesthésiste, La Teigne i Bourrichon ataquen de nou.

I també, per si no n’hi havia prou, es despullen! Coincidint amb l’entrada de l’any, als editors no se’ls ha ocorregut cap millor idea que llançar al mercat un calendari on els jugadors del nostrat Club del Porquet apareixen tal com nostrusenyor els va portar al món. Porta el nom de Les Odieux du Stade, i en podreu veure la portada si cliqueu sobre aquest enllaç.

Demanem excuses pel retard en la notícia. Però no podem estar pas a tot arreu [:-)]! Per compensar, us passem l'enllaç amb el web de la FNAC francesa, per si teniu un atac compulsiu i voleu comprar-vos els nous volums ... I així de passada descobrireu que el sisè volum està previst per a principis de febrer.

2 comentaris: