Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 27 de gener de 2008

Biarritz 21 – USAP 8

El retorn del Top 14 ha acabat amb la sèrie de victòries que havia protagonitzat, en les darreres setmanes, l’USAP. La voluntat dels bascos de fer oblidar a la seva afició l’eliminació de la Heineken Cup ha acabat passant factura als nordcatalans.

Tot i que el partit ha començat força igualat, i que els catalans han sabut conduir bé la manca de Nathan Hines durant deu minuts per expulsió temporal, mica en mica el cansament ha causat estralls a les files catalanes. De fet, els Sang i Or s’han avançat en el marcador quan tenien catorze jugadors sobre el camp (24’), però la puntada de Montgomery ha estat contrarestada al minut per Marcelo Bosch, i a la mitja hora de joc Manuel Carizza aconseguia un assaig que desconcertava els visitants. A partir d’aquest moment, podríem dir que només ha existit el Biarritz Olympique; si més no en el marcador, on s’anaven sumant penalitats (39’, 40’). A l’inici de la represa, Chris Cusiter aconseguia plantar l’ovalada en zona de marca basca, i pujava un esperançador 14 a 8 en el marcador; però la reacció catalana no ha anat més enllà. Un nou assaig basc, aquest cop de la mà de Marcelo Bosch (57’) ha deixat un 21 a 8 en el marcador que s’ha mantingut inalterable fins al xiulet final.

Per si la derrota no fos suficient, Rimas Álvarez, Martin Aramburu, Perry Freshwater i Kisi Pulu han sortit tocats del camp, amb lesions de més o menys grau. És sobrer dir que la situació a la classificació de l’USAP no és gaire falaguera; aquest divendres, enfront Montauban a l’Aimat Giralt, però, hi ha la possibilitat de començar a remuntar. Serem capaços?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada