Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 23 de desembre de 2007

Baiona 35 - USAP 8

Sever correctiu el que van patir els nordcatalans en terres basques. Després d’haver esvait part dels dubtes que l’afició podia tenir en l’equip gràcies a les victòries enfront Castres i London Irish, l’ensopegada monumental d’ahir ha aixecat ampolles entre els jugadors i, de ben segut, els aficionats.

Perquè Baiona no es pot dir precisament que sigui un dels equips més potents del Top 14. La derrota recorda les ensopegades de l’any passat enfront els llavors recent ascendits Albi i Montauban, i deixa l’USAP en una mala posició en la classificació general. Oimés si tenim en compte que la manera en què s’ha produït la derrota: quatre assajos dels bascos contra un dels catalans. El mateix Jacques Brunel ha estat duríssim en les seves declaracions: No hem entrat mai en el partit. L’ocupació del terreny per part dels bascos ha estat gairebé perfecte, i com reconeixia després del matx Nicolas Durand, l’USAP només reculava; amb aquest panorama, es feia difícil impedir una victòria de l’Aviron, i així ha estat. El joc català, qualificat d’amorf per Brunel, no ha existit.

Ara vindran quinze dies de vacances i repòs, abans del nou partit de Lliga enfront Brive, a l’Estadi, la vigília de reis. Esperem que aquest descans serveixi per clarificar les idees i assentar les bases per una remuntada que comença a ser més que necessària.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada