Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 20 de desembre de 2007

Segona Jornada del Quatre Barres

Primer partit oficial del Quatre Barres al Maria Pia de l’Alguer i primera victòria dels rugbistes algueresos enfront del R.C. Tarragona, per 21 a 10.

El cap de setmana passat els clubs de rugby de les ciutats agermanades de l’Alguer i Tarragona visqueren dues jornades d’amistat i esport. El dissabte 15 va iniciar amb una recepció oficial al Municipi de l’Alguer on les directives dels dos clubs van ser rebuts pel Vicesíndic i l’Assessor a l’esport, i on es va realitzar un intercanvi de regals entre el club tarragoní i les autoritats alguereses.

A les tres de la tarda va iniciar-se el partit, amb un fred intens al camp que no va impedir que es desenvolupés un bon rugby, però sí que va restringir notablement la presència de públic notablement. L’inici del partit va estar marcat per la força dels tarragonins, i la seva habilitat a l'hora de descol·locar la defensa algueresa a puntades. L’assaig tarragoní arribava amb una errada defensiva a una touche. El fet d’anar per darrere en el marcador no impacientà els locals: aconseguiren posar ordre a les línies i imposar-se en la fase estàticales melés; d'aquesta manera, aconseguir invertir el resultat que apareixia a l'electrònic: primer amb Marrosu i després amb Giacomino.

Durant el descans van fer el seu debut al Maria Pia els més petits dels rugbistes algueresos, amb una demostració de minirugby dirigida per Fabio Corbia, responsable de la preparació dels minyons de 6 a 11 anys. El segon temps s'inicià amb un nou assaig de l’Alguer de la mà de Marrosu que semblava deixar decidit el partit amb 21-5; l'ampli marge va fer que els algueresos baixessin el ritme i els tarragonins pressionen per intentar donar la volta al resultat. Fruit d'aquesta pressió, a 5 minuts del final va arribar el típic assaig per potència on un jugador tarragoní sortint-se d'uns quants placatges arriba vaa la zona d'assaig després d'una jugada de cop de càstig jugat a la mà des de la davantera.

En el segon partit de la jornada, el Tarragona B va imposar-se per 46 a 0 al Químics B. El Quatre Barres reprendrà la competició el 13 de gener, amb el matx entre Enginyers i Químics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada