Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 10 de desembre de 2007

London Irish 24 – USAP 16

El partit d’ahir diumenge se’ls va atravessar als catalans. Tot i posar-se per davant en el marcador gràcies a un cop de càstig de Jerome Porical als dos minuts de joc, i de comandar l’electrònic durant una bona estona, els darrers vint minuts han costat al XV de Perpinyà la derrota i, el que és pitor en un play-off, la pèrdua d’un punt de bonus defensiu en temps afegit.

La puntada entre pals de Porical va ser contrarestada per Peter Hewat al quart d’hora; l’exclusió temporal de Britz, a més, va possibilitar que els exile aconseguissin un assaig que els posava per davant en el marcador (Casey, 19’). Però el peu de Porical va ser capaç d’invertir l’electrònic abans d’arribar al final del primer temps amb dos cops de càstigs que deixaven un punt de marge per als visitants. Al punt de marge s’hi va afegir, ja a la represa, un assaig de Planté (46’), que permetia començar a somiar en arrencar punts de Londres. Però en els darrers minuts, aparegué la ja gairebé clàssica indisciplina defensiva catalana: dues targetes grogues a Alvarez-Kairelis i Mas, i un assaig de càstig concedit per l’àrbritre Changleng van invertir el marcador. Mancaven encara dues penalitats per transformar del peu de Hewat, però el partit ja està trencat. Com bé ha comentat Freshwater al final del partit, hem d’estar molt bé físicament per jugar a Anglaterra, i anar al 110%. No pot ser concedim tants cops de càstig si volem aconseguir una victòria aquí a Anglaterra. Hem de procurar que això no es repeteixi el cap de setmana entrant.

La victòria deixa els London Irish com a primers classificats del grup, amb catorze punts, seguits de l’USAP amb nou. El partit de dissabte vinent serà un segon round on els Sang i Or hauran de treure les seves millors qualitats per tal de garantir un passi a Quarts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada