Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 12 de desembre de 2007

La derrota encara cueja ...

Derrota sense bonus defensiu, arbitratge discutible, lesionats … El mal regust del partit de diumenge passat encara dura. Semblava que els problemes ofensius de l’equip s’havien solucionat col•locant al sudafricà Hume com a obertura, però aquest diumenge la solució acabà a l’Hospital. Com Tuilagi i Vaki. I tots tres per un període mínim de dues setmanes.

Poc semblava quan el marcador assenyalava un 8 a 16 en el marcador que el resultat del matx seria tan decebedor. Més enllà de la derrota, de la pèrdua del punt de bonus en el temps afegit, van ser les baixes el que van fer esclatar Jacques Brunel: Quatre lesionats, tres targetes grogues, un assaig de càstig i una penalitat més que dubtosa que ens priva del punt de bonus vital. És escandalós!

De cara al partit del proper dissabte, els Sang i Or han d’oblidar-se de la malastrugança del cap de setmana passat. Una malastrugança que va començar amb un canvi d’aeroport i un immens embús a Londres, i va finalitzar amb la pèrdua d’una roda durant l’aterratge a Perpinyà. L’USAP necessita d’una victòria i un bonus ofensiu per arrancar amb claredat el liderat de les mans dels Exiles.

Per gaudir del partit prop d’una trentena de lleganyistes es desplaçaran aquest dissabte a l’Aimat Giralt per animar els nostres Arlequins. La possibilitat d’un partit de Quarts a Barcelona bé s’ho val!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada