Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 25 de novembre de 2007

USAP 3 - BOURGOUIN 3

De tot en diem rugby. Aquest podria ser el titular del matx disputat ahir, a l’Aimat Giralt, entre l’USAP i Bourgouin. Si bé aconseguir un empat amb un dels millors equips del TOP 14 no és menyspreable, sí que ho és el resultat final: un empat a 3. Pobre és, com a mínim, l’adjectiu que ens ve al cap. I això que els Arlequins havien dipositat moltes esperances en capgirar la decebedora ratxa inicial a la lliga local. Les dues victòries de la Heineken Cup convidaven a un cert optimisme. Però, pel que sembla, no es va passar de la invitació. El fred ambiental, a més, es traslladà a les grades: l’afició no va ser el XVIè home que ha decidit tants partits a casa i, per si això fos poc, Rimas Álvarez i Tuilagi queien de la llista de titulars en el darrer instant per problemes físics.

L’equip català no ha gairebé existit sobre el terreny de joc. La ferma defensa dels visitants, i la incapacitat de trencar-la, ha estat la tònica d’un partit que ha mantingut l’empat inicia fins el minut ... 63! I a sobre, queien tres punts de la banda de Bourgouin gràcies a un drop de Mickael Forest. Per sort, sis minuts després, el peu de Rosalen transformava una penalitat que igualava de nou el marcador. Semblava que l’electrònic s’animava; però només ha estat un miratge: tant Parra com Rosalen han errats dos intents de drop que podien haver decidit un partit ensopit fins a l’extrem.

La pèrdua de dos punts a casa ha deixat l’afició, i els jugadors, decebuts. Tant l’entrenador, Brunel, com Grandclaude, han reconegut al final del matx el mal partit jugat, i esperen poder oferir una imatge completament diferent la setmana entrant a Castres. Nosaltres també ho esperem perquè, tot i la llista de lesionats, aquest inici de temporada comença a ser alguna cosa més que preocupant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada