Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dissabte, 10 de novembre de 2007

USAP 23 – NEWPORT 19

Newport va aconseguir el punt de bonus defensiu en el darrer sospir, gràcies a un assaig de Ceri Sweeney que col•locava el definitiu 23 a 19 en el marcador. L’assaig acompanyava els dos precedents de Wyatt i Bearman. Però va ser la bota de Cedric Rosalen, no del tot afortunada en els dos partits del Top 14, el que ahir va marcar la diferència. I ja de bon principi, amb una penalitat transformada als nou minuts de joc.

Els gal•lesos tornaven a la Hcup en un escenari poc propici: dels 22 partits europeus previs a l'Aimat Giralt, els Catalans n’havien guanyat 20. Però no per això els Dragons es van acoquinar: una errada de Durand en la recepció d’una puntada va permetre Wyatt aconseguir un assaig que, al quart d’hora de joc, feia passar per endavant els visitants en el marcador. Els nordcatalans van fer cas d’aquest avís, i van posar la directa: cinc minuts més tard, Guirado concretava sobre la zona de marca un trencament de Hume recolzat per Rimas Alvarez. El 10 a 5 era un fet, i abans que no sonés el xiulet de l’àrbitre indicant el final dels primers quaranta minuts, Rosalen va tenir encara temps de passar dues pilotes entre la hac.
La segona part va començar amb l’equip gal•lès inspirat, i l’atac dirigit per Andy Williams va tenir el seu premi amb l’assaig de Bearman al minut cinquanta. L’avantatge català es reduïa a quatre punts. Però llavors va aparèixer Henry Tuilagi: el vuit samoà esventrà la defensa gal•lesa i aconseguí un assaig que va allunyar definitivament els mals averanys de l’Aimat Giralt (61’, 23-12). L’USAP, però, no va saber mantenir la disciplina; Hines va ser enviat al sin bin a manca de deu minuts, i el tram final del matx va ser tens. Els catorze catalans que quedavane sobre el terreny de joc van defensar el marcador i el camp, però en el darrer sospir Sweeney aconseguia un assaig que tenia valor de punt de bonus per als de Newport.

Primer partit europeu, primera victòria. Haurem trobat el camí?

Cap comentari:

Publica un comentari