Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 30 de novembre de 2007

Novetats a la convocatòria

Per al partit de demà dissabte a Castres, l’USAP canvia l’obertura. La manca d’encert de Cédric Rosalen farà que Gavin Hume entri en el XV titular; Hume passa`d’arrière al partit de la setmana a obertura al de demà. I això que és un centre! Brunel confia en la seva capacitat per impulsar els Sang i Or endavant. Per la seva banda, Gerrie Britz torna a la convocatòria després de la seva lesió a l’espatlla, tot i que començarà el partit a la banqueta. No són les úniques variacions. El de dissabte serà el sisè partit, i també la sisena aliniació diferent; canvis que no sabem com assimilaran els jugadors enmig del procés d’assimiliació d’un nou estil de joc (que encara no s’entreveu per enlloc).

A continuació, la llista de convocats amb els titulars al capdavant: Porical - Manas, Marty, Grandclaude, Candelon - Hume, Cusiter - Chouly, Tuilagi, Vaki - Hines, Alvarez-Kairelis - Bozzi, Tincu, Freshwater. A la banqueta, Ladhuie, Pulu, Olibeau, Britz, Durand, Rosalen i Planté.

La bona notícia és que Percy Montgomery arriba dissabte a terres catalales. Si la recepció del nou jugador de l’USAP, anés acompanyada d’una victòria enfront Castres, podríem començar a creure que aquest principi de temporada ha estat, només, un malson passatger.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada