Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 6 de novembre de 2007

Newport: primera víctima?

L'USAP no dramatitza: aquest era el títol d’un extens article aparegut en l’edició de dilluns del diari nordcatalà L’Independant. I és que, tant l’staff tècnic com els jugadors, tenen clar que aquestes dues primeres derrotes oficials són fruit de l’especificitat d’enguany (nous jugadors, Copa del Món, canvis a la banqueta). Tot s’està ensamblant, i cal una mica de temps perquè tot l’engranatge funcioni.

Però des del punt de vista dels seguidors, el balanç és una mica magre: dos bonus defensius, i només un assaig en cent seixanta minuts. Així mateix ho reconeix l’entrenador: Sï, dos punts és un còmput magre. Però els dos partits han estat igualats, i podríem haver guanyat. Tot i l’optimisme de l’entrenador català és en certa manera normal la impaciència dels supporters: els reforçaments, les obres a l’Estadi i un país que es volca en el Rugby no tenen gaire espera.

La pregunta que resta en l’aire és: per quan la revifalla? Aquest divendres, enfront els gal•lesos de Newport, seria un molt bon moment. La Heineken Cup sempre ha tingut alguna cosa especial per al Catalans. El partit, a més, comptarà amb un alicient afegit: el retorn de Richard Parks a l’Aimat Giral.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada