Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 14 de novembre de 2007

Comença el Quatre Barres

El passat diumenge, 11 de novembre, va disputar-se el primer partit del Torneig Quatre Barres. El matx enfrontà el amb el GEiEG, i va ser precisament aquest darrer el que es va acabar imposant per 8 a 32. En aquesta nova competició participaran, durant les properes dues temporades, els clubs fundadors: Badalona, Enginyers, GEiEG, Químics, Tarragona i l'Alghero. El sistema de competició serà semblant al del 6 Nacions (a partit únic i cada any en un camp diferent) i per aquesta raó durant les dues primeres edicions no podrà participar-hi cap equip més. De totes maneres en el futur es podran incorporar més equips, sempre que siguin dels territoris de parla catalana i comptin amb el suport dels clubs fundadors.


El campionat, de caràcter no oficial, s'ha creat al marge de les respectives federacions després de la negativa de l’Assemblea de la Federació Catalana de Rugby d’acceptar l’Amatori Rugby Alghero com a club convidat en les competicions catalanes. Alguns clubs no es van conformar amb el resultat de la votació, i s'han organitzat per disputar igualment una competició amb l’Alghero. Aquest club disputarà el primer partit el proper 15 de desembre quan rebrà a l'equip de Tarragona. Precisament els tarragonins han disputat aquest diumenge el primer partit davant l'equip gironí del GEiEG que s'ha imposat per 8 a 32.

Us recomanem que visiteu el web del club de la ciutat catalana de Sardenya. La seva pàgina d’entrada conté tota una declaració d’intencions: Avançar, ajudar-se recíprocament a la fase de conquesta i de lluita, amb un esforç col•lectiu que té la seva base en l’amistat i l’orgull de pertinença. Desig de compartir els èxits, fent-se càrrec de la pròpia part de mèrits i de responsabilitats. Oposar-se a l’avenç de l’adversari significa disponibilitat a defensar no només l’àrea de marca, sinó la pròpia terra. Intervenir per donar una mà al companyó, amb respecte de les regles i de l’adversari, per portar endavant la botxa ... i plantar-la més enllà de la línia. Una bona definició del rugbi. Però no només.

Si voleu consultar el calendari de la competició, només he de clicar sobre aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada