Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dilluns, 8 d’octubre de 2007

Argentina 19 - Escòcia 13

Per primera vegada a la seva història, els Pumes han aconseguit arribar a les semifinals d’un Mundial. Els dos equips encaraven l’enfrontament d’avui amb respecte, però han estat els argentins els qui més consistents s’han mostrati, el que és més important, els qui han sabut aprofitar millor els errors del contrari.

Escòcia ha començat avançant-se en el marcador gràcies a un cop de càstig transformat per Parks; però Felipe Conteponi ha respost per partida doble. Amb el 6 a 3 en el marcador, i els argentins tapant perfectament qualsevol intent dels del Card de trencar la línia, ha arribat una de les jugades clau del matx. Un puntada d’allunyament de Parks des de la zona de 22 pròpia ha estat taponada per Longo, que ha aconseguit l’assaig a pocs minuts del final del primer temps. Els escocesos encara han pogut acostar-se en el marcador gràcies a una penalitat transformada per Patterson.

La segona part ha mantingut la tònica de la primera; els argentins imposaven el seu ritme, i el peu de Conteponi a pilota parada i el de Hernandez en un drop han allunyat encara més els Pumes en el marcador. L’entrada de Chris Cusiter ha reviscolat el joc dels escocesos: ha estat precisament el futur jugador usapista qui, gràcies a una jugada on els de la Creu de Sant Andreu han demostrat la seva persistència en l’atac, ha aconseguit l’assaig que permetia mantenir l’emoció fins el final. Amb el 19 a 13 en el marcador, els escocesos han continuat intentant-ho, sense sort, i els argentins s’han limitat a defensar un marcador que els permet, a hores d’ara, somiar en una final a París.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada