Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 4 de setembre de 2007

Tornem-hi, que no ha estat res!

Tot i que les vacances del web estaven previstes fins el dilluns 26 d’agost, problemes de memòria per part del webremença han impedit actualitzar aquest web de referència dins del món de l’ovalada fins avui. Però som tossuts, i continuem percutint: (re)inaugurem el web amb una sèrie de breus ...

- El passat dissabte els Dragons Catalans van perdre la final de la Carnegie Cup enfront el Saint Helens (8-30): més enllà del retard de la retransmissió de TV3 (la nostra? Segur que és la nostra?), el partit va servir per poder veure dos fets històrics. Un equip no anglès jugant la final de la Cup, i un partit de rugby a XIII retransmès en directe en aquest nostre país. L’equip nordcatalà va mantenir un molt bon nivell de joc durant la primera part, però un tram final boig va servir als locals per obrir un esvoranc en el marcador difícilment salvable.

- La vida i el moviment van tornant lentament a l’USAP: el parèntesi estival enguany és més llarg de l’habitual, fruit de la celebració del Mundial, i de l’encara contracte en vigor del nou entrenador, Jacques Brunel, amb la federació francesa. De mica en mica, però, la maquinària es va posant en marxa i Goze va temptejant amb el timó amb l’ampliació de capital iniciada divendres de la setmana passada.

- Ja es coneixen els jugadors de l’USAP que disputaran el Mundial amb les seves respectives seleccions: David Marty i Nicolas Mas pels del Gall; Rimas Alvarez-Kairélis pels Pumas, Perry Freshwater pels de la Rosa, Nathan Hines i Chris Cusiter pels del Card, Percy Montgomery pels Springboks, Marius Tincu i Ovidiu Tonita per Romania, Kisi Pulu i Viliami Vaki per Tonga, i Henry Tuilagi per Samoa. Una bona representació que, esperem, sigui un presagi de la temporada dels nostres Arlequins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada