Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 6 de setembre de 2007

Rugby bordegàs, o La Lleganya castellera

Divendres, 7 de setembre. 21 hores. Quinze Galls i Quinze Pumes: dos equips, partit inaugural. S’obre la porta a tot un món que comença a caminar i que tindrà la seva culminació a finals d’octubre, quan les dues millors esquadres s’enfrontin a París.

L’inici del Mundial de Rugby és una d’aquelles cites que tot amant de l’esport té marcades en el calendari. Si a sobre, ets un fan de l’Ovalada, somies els partits abans de veure’ls i sospires perquè el televisor de casa amb prou feines rep dignament el Canal 33. Ja et veus agafant el tren cap alguna localitat veïna, o convencent un abstemi perquè et faci de xofer, o emprenyant aquell amic que té satèl·lit però a qui no agrada l’esport ...

Aquest any, però, estem de sort: els indomables Bordegassos de Vilanova i la Geltrú, colla castellera groga i terrosa, obren les seves portes del seu local social a tots aquells que vulguin fruir d’un bon matx. Tenen el Satélite, tenen un bar i tindran els amants de l’Ovalada de la Lleganya. Vés que venim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada