Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 9 de setembre de 2007

Piconadora meridional

NZ 76 – ITA 14

AUS 91 – JP 3
ANG 28 – EEUU 10


La segona jornada del Mundial de França ha reservat poques sorpreses als aficionats al Rugby. Els partits tenien clars favorits i les prediccions s’han acomplert al cent per cent.

En el primer matx dels tres que s’han disputat aquest dissabte, Nova Zelanda ha vençut sense problemes a una selecció italiana que ha mostrat una forma física i mental ben allunyada del darrer Sis Nacions; a excepció de l’incombustible Troncon, el XV transalpí ha estat sobrepassat en totes les fases del joc per uns All Blacks que a la primera part ja havien pujat un escandalós 43 a 7 en el marcador.

Capítol a part mereixia l’enfrontament entre Austràlia i Japó, dues seleccions amb una preparació i uns objectius ben diferents. Val a dir, però, que el XV nipó ha lluitat amb honor tot i l’evident lleugeresa de la seva davantera; sense acabar de prémer del tot l’accelerador, i amb l’objectiu de superar els 76 punts de Nova Zelanda per allò de la rivalitat regional, els wallabies han aconseguit tretze assajos i han pogut concedir molts minuts a jugadors novells.

Finalment, en el darrer partit de la tongada d’avui dissabte, Anglaterra ha debutat en la seva defensa del Campionat amb una victòria còmoda enfront d’una selecció nordamericana que ha mantingut un marcador igualat fins a mitjan primera part gràcies a una defensa extremadament dura i ratllant permanentment la penalitat: l’exclusió temporal d’Esikia ha permès als de la Rosa aconseguir el primer assaig (Jason Robinson), i a partir d’aquí el partit han augmentat l’avantge fins a situar-se en un còmode 21 a 3 al final del primer temps. La segona part no ha introduït gaire canvis en el marcador, però sí que s’ha pogut apreciar la fortalesa defensa ianqui i la capacitat de patiment del XV anglès.

Dels quatre partits de demà dissabte val la pena destacar el Gal•les-Canadà (14:00 hores) i l’Escòcia-Portugal (18:00 hores).

Aquells que domineu el francès, podeu visitar el descobriment del dia, el blog de Jonah Lomu sobre el Mundial, clicant ací.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada