Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dijous, 20 de setembre de 2007

Itàlia 31 - Portugal 5

La selecció transalpina ha vençut aquest vespre, sense aconseguir el punt de bonus, als Lobos. En el tercer partit d’ambdós equips, el XV azzurri ha demostrat des de bon començament la seva voluntat d’enllestir el matx per la via ràpida. Quan disposava d’un cop de càstig, xutava a banda i a partir d’aquí a intentar muntar un maul. Aquesta ha estat la tònica durant bona part del partit, i d’una jugada amb aquest inici ha aconseguit Andrea Masi el primer assaig per als italians al minut tres de joc. La targeta groga a Bortolami als set minuts, semblava que havia de ralentir el joc dels italians, però abans del quart d’hora Bortolussi aconseguia un cop de càstig que deixava un 10 a 0 en el marcador.

El joc ha mantingut la tònica d’un italians dominants; l’equip de Berbizier, però, només ha aconseguit variar el marcador en base a puntades a l’oval. En els darrers minuts ha aparegut la força portuguesa, i després d’un trencament de la defensa per part de Pinto, Penalva ha aconseguit un assaig que deixava el marcador en 16 a 5 al descans.

A la represa, el partit no ha variat gaire i s’ha mantingut el mateix ritme i tònica. Una Itàlia dinàmica, movent l’ovalada, i un ímpetu defensiu portuguès capaç d’aturar les envestides transalpines. De fet, la quantitat de placatges dels lusitans ha estat important, i no ha estat fins al minut 62 que els de la samarreta blava han pogut moure de nou el marcador amb un cop de càstig. No ha estat fins al final del partit, que el cansament generalitzar dels portuguesos ha habilitat dos assajos per als italians (Bergamasco i Masi).

Val la pena destacar que el mig de meleé italià, Alessandro Troncón, ha disputat avui el seu partit internacional número 100. Felicitats, doncs, a aquest veterà jugador, i també al coratjós equip portugués, que tot i no haver vençut en cap dels tres enfrontaments ha demostrat, sobre el terreny de joc, una voluntat que el públic sap agrair.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada