Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 21 de setembre de 2007

Gal•les 72 – Japó 18

El XV del Drac va recuperar ahir, davant de la seva afició, una bona imatge després de la derrota enfront Austràlia. La força tel•lúrica, com en el cas d’Escòcia a Murrayfield, es veu que té els seus efectes beneficiosos per als gal•lesos.

Els nipons van començar avançant-se en el marcador amb un cop de càstig als quatre minuts, contrarestat gairebé immediatament per un assaig d’Alun-Wyn Jones. La sorpresa va venir als vint minuts, quan des d’una meleé a cinc metres de la seva pròpia zona de marca, els japonesos van saber fer ballar l’oval amb quatre passades precises fins a fer-lo arribar a la mà de Kosuke Endo: el 7 a 8 era un fet, i el públic gal•lès no va poder sinó reconèixer amb una llarga ovació un dels millors assajos de la RWC.

Però Gal•les no estava disposada a permetre segons què: prement l’accelerador i amb idees clares, el Drac Vermell se’n va anar al vestidor amb la feina feta: quatre assajos, punt de bonus i 29-11.

En el segon temps, les diferències entre les dues esquadres van ser notòries. La força dels davanters es va fer més evident, així com també la capacitat de desbordar de la línia gal•lesa; el cansament havia causat estralls entre el XV del Sol Naixent. Els assajos anaven caient, però un simple error podia costar una sorpresa desagradable; això ho va descobrir Alix Popham quan errà una passada a pocs metres de la línia de marca japonesa, i Inozawa va llençar una carrera immensa que finalitzà en el segon assaig japonès.

A partir d’aquí, Gal•les va tornar a marcar el ritme, amb quatre assajos més. La superioritat gal•lesa es va fer evident sobre el terreny de joc, i el marcador: el Drac, després de les experiències no gaire positives de Canadà i Austràlia, va tornar a semblar un equip potent i amb possibilitats. Contra Fiji, el 29 de setembre, haurà de consignar eixa millora.

PS. Us comuniquem que, per causes de força major (o menor o diversa o ...) els resultats d’aquest cap de setmana no apareixeran publicats fins el proper dilluns. Potser, a banda de les cròniques, hi pugui haver alguna sorpresa i tot!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada