Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 19 de setembre de 2007

Camí al Bouclier?

Després de la presentació de Percy Montgomery el passat dissabte (just l’endemà de la històrica victòria springbok sobre els anglesos), Paul Goze va recuperar la presència mediàtica a través d’una roda de premsa on va parlar de patrocinadors, pressupostos i va llençar pilotes fora sobre possibles fitxatges.

La notícia més important, probablement, eren els noms dels nous patrocinadors de l’USAP. Com ja se sabia extraoficialment, seran Pepsi i l’asseguradora Axa France; l’empresa de begudes refrescants serà el primer inversor d’un pressupost que enguany s’elevarà fins als onze milions i mig d’euros, i ha allargat la seva vinculació amb els Sang i Or per un mínim de dos anys. Això permet augmentar la part del pressupost corresponent als ingressos per publicitat; en el mateix sentit, Goze anuncià que avui visitaria Barcelona per renovar el contacte amb els espònsors sud catalans.

Pel que fa a l’obertura de capital, el president anuncià que es faria dins de la SASP per tal de garantir un major equilibri de forces a l’interior del Club, i amb la intenció manifesta d’evitar que la majoria del capital depengui del hòlding USAP PER SEMPRE. El calendari se sabrà amb seguretat a partir de 4 d’octubre, i suposarà una injecció econòmica de prop d’un milió i mig d’euros. Goze va tenir paraules d’agraïment per aquells accionistes majoritaris que han acceptat, com havien dit, la reducció de poder dels hòlding, i per tant d’ells. Una cosa és dir-ho, i l’altra ben diferent fer-ho.

Sobre fitxatges, el president no va concretar cap nova incorporació, però va deixar la porta oberta tenint en compte els contactes que es podrien produir aprofitant l’escenari del Mundial. Igualment, va mostrar-se molt diplomàtic (ni confirmo ni desmenteixo) davant del possible fitxatge, en un futur molt proper, de Schalk Burger. Goze va acabar advertint del difícil inici de temporada dels Arlequins: cinc desplaçaments en els set primers partits no sembla un bon escenari, a priori. Però Goze no es rendeix fàcilment. La seva ambició és veure l’USAP regularment en la zona capdavantera: Si hi som permanentment, aviat serem campions. Esperem-ho!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada