Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimecres, 12 de setembre de 2007

Argentina 33 - Geòrgia 3

De sorprenent es pot qualificar el desenvolupament del partit d’avui a Lió. Després d’haver vençut a l’amfitriona, Argentina apareixia com a favorita en el matx; de fet, les apostes eren més sobre la quantitat d’assajos que aconseguirien el Pumes que no pas sobre el resultat final.

Però la grandesa de l’esport, i sobretot del Rugby, és que les victòries s’aconsegueixen sobre els terrenys de joc i no pas sobre les classificacions generalistes de l’IRB. Si féssim cas d’aquesta, avui jugaven la quarta millor selecció del món contra la dissetena. Però sobre la gespa, no hi ha punts que valguin més enllà dels que un aconsegueix. I Geòrgia, avui, ha demostrat que aquí no hi ha palmarès que valgui. Si més no, durant l’antològica primera part: amb els Pumes empenyent, i jugant gairebé tota l’estona en camp contrari, han sabut defensar-se amb la contundència justa i necessària: sense brusquedats, ni infraccions. Els argentins han hagut de suar la samarreta per anar-se’n al vestidor amb un 6 a 3 en el marcador. I encara han estat de sort, perquè als dos minuts, Kvirikashvili avançava els georgians amb un cop de càstig que posava un 0 a 3 en el marcador, i feia embogir un públic que ha acomiadat els jugadors dempeus a la fi dels primers quaranta minuts.

El segon temps, però, ha començat amb un contratemps per als interessos del XV oriental: un assaig de Borges al minut 7 de la represa ha enfonsat els esforços dels georgians. Borges de nou (56’), Albacete (71’) i Martin Aramburu en el darrer sospir, acabarien certificant l’honorable derrota del XV georgià.

Les habilitats georgianes, i l’actitud gairebé heroica, de ben segur hauran posat en alerta irlandesos i francesos. El grup de la mort, pel que sembla, té un convidat que no es conforma a ser de pedra!

Post Scriptum: Per a què veieu que de vegades, tot i la voluntat, anem tard,aprofitem el resum del partit d’avui per passar-vos un interessant enllaç. Resulta que Vilaweb.tv té un programa d’esports, Bon cop de cap; doncs bé, el passat divendres van fer un reportatge sobre el rugbi. Anem quatre dies tard, però esperem que sapigueu perdonar-nos. Podeu veure’l, prement aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada