Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dissabte, 29 de setembre de 2007

Anglaterra 36 - Tonga 20

Anglaterra ha passat a quarts de final de la RWC mercès a la seva victòria per 36 a 20 enfront Tonga. I això que el partit no havia començat bé pels interessos del XV de la Rosa; més enllà de la pluja, un cop de càstig transformat per Hola avançava els del Pacífic. L’empat de Wilkinson s’ha vist superat, al poc de passar el quart d’hora de joc, per un impressionant assaig d’Hufanga que, a la carrera, ha esquivat quatre placatges abans d’aconseguir l’assaig (3-10).

L’empenta dels tongos anava acompanyada, però, d’errors ingenus que els anglesos han anat aprofitant. Així, un assaig de Sackey (triat home del matx) i un posterior drop de Wilkinson han servit als anglesos per capgirar el marcador (32’). A pocs minuts del final del primer temps, però, Sackey ha donat el cop de gràcia: ha interceptat una pilota en la seva zona de 22, i no ha parat fins aconseguir llençar-se sobre la zona de marca defensa per Tonga.

Els segons quaranta minuts s’han caracteritzat per la fortalesa física del pack de davanters anglesos, que mica en mica han anat minant la moral de l’adversari. Al final, l’assaig de Pole ha fet que la derrota no tingués un regust tan amarg per als del Pacífic, que han disputat el millor Mundial de la seva història. A Anglaterra l’espera ara Austràlia, amb ganes de revenja per la derrota en la final de la Copa de fa quatre anys. Queda una setmana, però a les Illes Britàniques molts comencen a perdre el son.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada