Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

divendres, 10 d’agost de 2007

Tancat per vacances

Durant el mes d’agost, aquest país nostre és particular: gairebé tot està tancat per vacances. La Penya de La Lleganya, en la seva tasca perpètua de catalanització i incidència social, també es pren un respir. És per això que el web queda estancat fins el 26 d’agost; a no ser, evidentment, que hi hagi alguna notícia de suficient rellevància com per fer-nos desdir d’això que ara escrivim.No us quedeu sols, però. Us deixem amb una notícia, un parell d’enllaços i un vídeo.

La notícia és el nou fitxatge de l’USAP, el samoà Henry Tuilagi, procedent de Leicester Tigers; tercera línia, té trenta-un anys i tot i les seves recents lesions, es mostra disposat a treballar al màxim per als Arlequins.

Els enllaços, a una pàgina de frases cèlebres relacionades amb el rugby, i a una plana on podeu veure tot de vídeos relacionats amb l’ovalada (assajos, placatges, ...).

El vídeo de més avall és musical, però també una declaració d’intencions: Prince Buster, Georgie Fame i Lord Suggs cantant els clàssics Madness (we call it gladness!) i Enjoy Yourself.Apa: salut, i a disfrutar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada