Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

dimarts, 7 d’agost de 2007

Goze, President

Paul Goze va ser elegit, ahir, nou president de l’USAP en substitució de Marcel Dagrenat. L’assemblea general de la SASP USAP va votar la destitució de vuit directius, entre els quals Dagrenat, que va perdre les seves responsabilitats a l’interior del club i a les seves estructures comercials. Després de l’elecció dels nous vuit membres, el consell d’administració va elegir Paul Goze, antic segona línia de l’USAP, president del Club.

L’assemblea general de la SASP va anar precedida d’una reunió del hòlding USAP PER SEMPRE, que controla el 76% del Club, espai on els partidaris de Dagrenat van perdre la seva majoria, fet que ha facilitat el canvi en la presidència.

Goze, de 56 anys i antic presiden t de l’USAP, va afirmar davant de l’assemblea que farà tot el possible per tal que l’USAP mantingui i millori les seves actuacions. En la seva exposició, no va escatimar referències personals: Vaig anar per primera vegada a l’estadi amb el meu avi, i em vaig abonar immediatament; tenia sis anys i d’això ja en fa cinquanta. Sóc profundament usapista, ha declarat.

Després que algunes veus s’aixequessin en favor d’una amnistia per als acusats d’amenaces i destrucció de béns de membres de la nova direcció, Goze es va mostrar direct: És la justícia qui ha d’actuar. Amb tot, va realitzar una crida a la serenitat i al consens, i a pensar en l’esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada