Manifest Rugbi i País

Adhereix-t'hi omplint aquest senzill formulari

Pots llegir-lo clicant sobre aquest enllaç:
Rugbi i País


La Lleganya al Fèisbuc: m'agrada!

Cerca en aquest bloc

L'Arxiu Lleganyista

diumenge, 1 de juliol de 2007

AU 20 – NZ 15

Sorpresa ahir en el tercer partit del TriNations. La competició visitava les antípodes, i els kiwis els seus veïns aussies. La cosa prometia: Bledisloe Cup, imbatibilitat All Black des del 2004 enfront Austràlia ... Però la història, com deia aquell, hi és per canviar-la.

Amb una sortida desastrosa (la puntada inicial va anar directament fora), els locals feien tota la pinta de patir allò de la por escènica. Els neozelandesos imposaven el seu ritme, i la renovada davantera australiana semblava no aparèixer per enlloc. Per si fos poc, en els primers quaranta minuts els punts aussies van pujar al marcador en la seva totalitat a l’estil anglès: dues penalitats. Els All Blacks demostraven més recursos, i clavaren dos assajos de la mà de Woodcook (4’) i Gear (25’). S’arribava al descans amb un 6 a 15 favorable als kiwis.

Però el desgast del viatge des de Sudàfrica, la tendència a contemporitzar i sobretot l’expulsió temporal de Carl Hayman per jugar la pilota des de terra després d’un placatge, van canviar completament el partit. Un minut després de Hayman s’assegués al sin bin, Ashley-Cooper aconseguia un assaig de força que col•locava, mercès a la transformació de Matt Giteau, un perillós 13 a 15 a l’electrònic. Quedava encara un quart d’hora, i nou minuts d’expulsió ... I els wallabies van aprofitar al màxim aquesta situació favorable: un nou assaig d’Scott Staniforth, aconseguit sense oposició després que Mortlock esventrés la defensa kiwi, invertia el marcador. A partir d’aquest moment, als Blacks els entrà la pressa, però no van saber concretar cap jugada amb continuïtat. Amb el xiulet final, la derrota dels Temibles es confirmava.

Triple empat, doncs, al TriNations. Cadascun dels equips disposa d’una victòria en el seu compte particular. L’Austràlia-Sudàfrica de la setmana entrant començarà a clarificar la situació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada